Onno Kramer

Gitarist

Live! - Leef! - Vive!

singer-songwriter liedjes, moderne dans en flamenco, 

recht vanuit het hart

 Vrijdag 1 februari 2013

Theater Weesp "City of Wesopa"

Herengracht 23 Weesp


Aanvang: 21.00 uur

Entree: 15 euro

Kaarten reserveren: info@karindans.nl


Een avondvullend programma in de “City of Wesopa” met fantastische artiesten!


Julia Oschewsky en Thomas Bekhuis

Julia en Thomas zullen een aantal van Julia’s eigen liedjes laten horen, maar daarnaast ook nummers van o.a. Joni Mitchell, Feist en Silje Nergaard verpakt in een eigen nieuw jasje. Een prachtige en sprankelende combinatie van kleurige melodieën en harmonieën gepresenteerd door 2 ambachtelijke muzikanten die hun smaak en passie voor muziek delen en zullen laten horen. 

Julia Oschewsky is oorspronkelijk afkomstig uit Mainz in Duitsland en studeerde Jazz zang aan het Conservatorium van Amsterdam en in New York aan de Manhattan School of Music. 

Thomas Bekhuis studeerde jazzgitaar aan het Conservatorium van Amsterdam waar hij in 2008 cum laude zijn bachelor diploma behaalde. Daarna studeerde hij vier maanden aan het Purchase College, State University of New York. 

Thomas Bekhuis en Julia zijn aan elkaar verbonden door een lange, inspirerende en vruchtbare samenwerking, in duo, maar vroeger ook als bandleden binnen Julia’s eigen groep. 

Link: 
www.julia-oschewsky.de
www.youtube.com/user/joschewskyDance Company Karindans.nl

Weesp beleeft de première van de nieuwste choreografie van Dance Company Karindans.nl: “Toxic”. 
Deze moderne dansgroep vertelt het verhaal hoe we allemaal vrij en onbevangen deze wereld in komen. Maar in hoeverre sta je nog onbevangen en vrij in het leven als je volwassen bent. Ben je nog jezelf? 

Dance Company Karindans.nl bestaat uit 4 danseressen; Anne Kistemaker, Boukje Cnossen, Carmen Castricum en Eva Willemijn de Zeeuw. De groep wordt geleid door choreograaf Karin Dieters. 

Karin woont zelf in Weesp en is opgeleid aan Dansacademie van Arnhem. Haar choreografieën zijn expressief, fysiek en verhalend van karakter.  “Toxic is een confronterend stuk over de mens die zichzelf verstrikt in regels en voorwaarden, de haast van het leven en het opgaan in de massa. Maar zouden we niet veel beter op zoek kunnen gaan naar onze eigen sprankeling, onze eigen ik? Onszelf ontdoen van de gekte en het voldoen aan de zogenaamde norm? Leef!”

Link: www.karindans.nlFoto's: Jan de Boer, Clemens Boon en Marloes Lukaart


Flamenco

Sinds een aantal maanden werken Onno Kramer en Conchita Boon samen aan hun nieuwe flamenco programma. Een programma dat geheel bestaat uit eigen gecomponeerd en gearrangeerd werk. 

Conchita Boon zal voor u dansen. Zij is één van de jongste flamenco danstalenten van Nederland. Op haar jonge leeftijd is ze al in staat om eigen choreografieën te maken van hoog niveau en kan ze meedraaien op professioneel niveau. Top danseres Rafaela Carrasco (Spanje) is weg van haar en wil haar graag naar Spanje halen. 

Ze wordt begeleid door Onno Kramer. Hij weet als geen ander mooie muziek te componeren. Zijn klanken zijn gevoelig, liefdevol en met veel passie. 

De groep presenteert vanavond een met liefde samengesteld programma. Eerlijke en oprechte verhalen vertolkt in zang en dans. Recht vanuit het hart. 

De muziek is verhalend en wordt op een passievolle manier vertolkt door: Juan Peñas Pérez, Onno Kramer, Conchita Boon, André Schoorlemmer, Karin Dieters en Bart van Uden. 

Link:
www.conchitaflamenco.nl
www.onnokramer.nl
www.juanpenas.nl
http://andreschoorlemmer.wordpress.com
www.flamencogitaar.com
www.karindans.nl


Zie hier de flamenco promo op Youtube

Nieuws

20.10.18

2/11, 3/11, 18/11, 23 em 25/11 optredens met Calle Real en klassieke strijkersensemble la Tempesta Youtube


01.06.18

Lansering website  “A dónde vas” & "Quintessences". www


12.02.18

Optreden “A dónde vas” in Munganga 12/5/18 om 20:00.


10.02.18

Eind 2018 reeks van optredens met Calle Real en klassieke strijkersensemble la Tempesta Youtube


07.12.16

Kerstconcert Duende 18/12/16 om 17:00.


31.07.16

Video compilatie van het optreden van “A dónde vas” in het Arsenaal te Doesburg.


6.04.16

Onno volgt een les bij Paco Fernandez uit Sevilla.


16.03.16

Try-out flamenco-optreden “A dónde vas” & "Quintessences" in Coffee Mania Amsterdam 31 mei.


16.02.16

Lees de vierde column in ElFlamenco


22.12.15

Video clip Doetinchem theater. Youtube.


03.12.15

Video clip water innovatie prijs Youtube.


15.10.15

6 november optreden met Inmaculada, Ellen  en Conchita in La Buleria. Link.